Przejdź do treści

Nowi członkowie powinni zarejestrować się TUTAJ po pierwszym przeczytaniu naszego regulaminu dla członków, który ma zapewnić wszystkim bezpieczną, pełną szacunku i troskliwą społeczność. Traumatycznie to skoncentrowane na powrocie do zdrowia forum i strona informacyjna dla osób, które przeżyły relacyjną traumę i które cierpią z powodu złożonego zespołu stresu pourazowego. Jeśli jesteś w kryzysie, skontaktuj się ze specjalistą zdrowia psychicznego, swoim lekarzem, udaj się na pogotowie lub skontaktuj się z organizacją z naszej listy, w zakładce KRYZYS. Ważne jest, aby uzyskać pomoc, której potrzebujesz i na którą zasługujesz w realnym życiu, od przeszkolonych profesjonalistów.

Please or Zarejestruj się to create posts and topics.

Badanie - dobrostan psychiczny osób z doświadczeniami traumatycznymi

Cześć wszystkim, jestem osobą, która sama ma za sobą pewne trudne przejścia, a teraz, jako studentka psychologii, próbuję również przyjrzeć im się od strony naukowej. W ramach mojej pracy magisterskiej prowadzę badanie na temat dobrostanu psychicznego osób, które doświadczyły traumatycznych bądź zmieniających życie wydarzeń (jak np. utrata ukochanej osoby, przewlekła choroba, trudności finansowe itp). Będzie mi bardzo miło, jeśli poświęcicie ok.15 minut na wypełnienie ankiety. Jedyne wymaganie to wiek co najmniej 18 lat.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfazw4-OaTszNDsNhsmsmFHOHI8u4vV6FFBRqXq13of9XZTyQ/viewform?usp=sf_lin

k